Μέρος 5 - Η επίσκεψη του κύριου Γιώργου στην συνοδό πολυτελείας

Magic Vibes Massage Studio


Γιώργο, χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω, σ αρέσει το κοστούμι μου; Και του κόντεψε και τον φίλησε απαλά στα χείλη. Αμέσως μετά έχωσε την γλώσσα της στο στόμα του. Αυτός συνέχισε να την φιλάει στο στόμα και να την αγκαλιάζει.


Ο Γιώργος σκέφτηκε ότι ήθελε να λιώσει στην αγκαλιά της και να μην φύγει ποτέ. Αμέσως μετά απο τα φιλιά στο στόμα, ο Γιώργος μετακίνησε την γλώσσα του στο λαιμό της και ξεκίνησε να την γλείφει απαλά στο λαιμό και να πηγαίνει κάτω κάτω προς το στήθος της.


Πως να γίνεις thessaloniki escort


Καθώς την έγλειφε μυριζόταν ταυτόχρονα και το άρωμα της που ήταν πάρα πολύ ωραίο. Η Τζώρτζια μούγκρισε καθώς σκεφτόταν ταυτόχρονα ότι είναι πολύ καλός στο γλείψιμο και ότι δεν θυμαται ποια ήταν.


Άγγιξαν ταυτόχρονα ο ένας τα κωλομάγουλα και την πλάτη του άλλου και μούγκρισαν ταυτόχρονα ο ένας μέσα στο στόμα του άλλου. Ήταν μια θαυμάσια στιγμή για τον Γιώργο ο οποίος νόμιζε ότι διαρκούσε μια ώρα, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μόνο μια στιγμή.


Σε κάποια στιγμή απομακρύνθηκαν και κοίταξαν ο ένας τον άλλο μέσα στα μάτια. Τα μάτια του Γιώργου ήταν μπλέ και της Τζώρτζιας ήταν βαθύ πράσινο.


Πήδα με.. της είπε ο Γιώργος.


Η Τζώρτζια γέλασε και του είπε να πάει να κάνει μπάνιο για να φρεσκαριστει. Θα το κάνω του είπε, αλλά πρώτα καλύτερα να φρεσκαριστεις και θα συνεχίσουμε όταν τελειώσεις του είπε. Θές και κάτι να πιεις; των ρώτησε πονηρά…


Μόνο ένα ποτήρι νερό.. της είπε και κατευθύνθηκε προς το μπάνιο…


Γιώργο...τί γίνεται με αυτή την δωρεά...πριν τελειώσεις από το μπάνιο άφησε τα εκεί στο ερμάρι και μετά έλα στην κρεβατοκάμαρα του είπε…


Η Γεωργία έμαθε καλά το μάθημα της..πρώτα τα λεφτά και μετά το σεξ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μέρος 5 - Anal Live Sex - Το στοίχημα με το κορίτσι του live cam

Μέρος 5 -VIP Ερωτικό μασαζάκι για μια νεαρή τσούλα